Tennisvereniging activiteiten opgeschort

Beste leden,

Het zal voor eenieder van jullie waarschijnlijk niet vreemd zijn als wij jullie melden dat wij vanwege de besluitvorming vanuit Den Haag (vanuit RIVM-adviezen) in het kader van het coronavirus moeten besluiten alle activiteiten (waaronder competitiewedstrijden en trainingen) op onze sportaccommodatie tot 1 juni a.s. niet door te laten gaan.

Op dit moment zijn onze tennisbanen ook nog niet speelklaar.

Zou zich de situatie voordoen dat (één van) onze gravelbanen vóór 1 juni a.s. wel speelklaar (is) zijn, dan zijn de activiteiten op onze accommodatie op grond van de huidige maatregelen slechts beperkt tot het recreatief tennissen op baan 3 tussen 2 personen (dus geen dubbelspelen). Het is dan aan ieder van onze leden zelf om te bepalen of een ontspannen partijtje tennis in verband met de gezondheid van haar/hem en diens tennispartner en op grond van de betreffende maatregelen verantwoord is.

De kantine blijft in ieder geval tot 1 juni a.s. gesloten voor consumpties.

Indien de maatregelen in het kader van het coronavirus worden aangepast, zullen wij voormelde uiteraard heroverwegen en jullie bij eventuele wijzigingen tijdig op de hoogte brengen.

Indien er vragen of opmerkingen zijn met betrekking tot voormelde besluit, kan je contact opnemen met Raymond Hietveld (voorzitter), bereikbaar op 06-46242194.

Wij wensen iedereen toe dat (met name in deze bijzondere periode) de gezondheid en weerstand voldoende is om de komende periode zonder al teveel ‘kleerscheuren’ door te komen en “let a.u.b. een beetje meer op elkaar”.

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur van T.V. Leuth,

Facebook
Twitter
LinkedIn