Belangrijk nieuws; Covid maatregelen vanaf september 2020

Beste (zomer)leden,

Hieronder hebben wij een recent bericht vanuit de Gemeente gevoegd waarin nogmaals wordt gewezen op de maatregelen die zijn opgelegd om de gevolgen van Corona te voorkomen of beperken.

Los van het feit dat niet valt uit te sluiten dat er zo nu en dan controles bij ons plaatsvinden om na te gaan of wij deze maatregelen ook opvolgen, is het nog belangrijker voor ieders eigen gezondheid maar vooral ook die van anderen belangrijk om je zo goed als mogelijk aan deze maatregelen te houden.

Covid maatregelen TV Leuth | September 2020

Daarom voor de duidelijkheid ook nog eens de tijdelijke maatregelen die er bij onze vereniging zijn genomen (naast de meest bekende dat je bij slechte gezondheid thuis blijft en buiten de banen 1,5 meter afstand houdt):

 1. Er is één ingang van onze kantine en dat is de deur aan de kant van de tennismuur (dit zal binnenkort ook worden aangegeven op de deur zelf);
 2. Er is één uitgang van onze kantine en dat is de deur aan de kant van ons terras (ook dit zal binnenkort worden aangegeven op de deur zelf);
 3. In de kantine moet je plaatsnemen op de stoelen/krukken met voldoende onderlinge afstand van elkaar (met uitzondering van de persoon/personen achter de bar die uiteraard mag staan);
 4. In verband met de gepaste afstand in de kantine en onderlinge communicatie wordt er geen muziek gedraaid of slechts als achtergrondmuziek.
 5. Buiten de kantine dient (ook) op onze accommodatie iedereen rekening te houden met de 1,5 meter afstand (met uitzondering van degenen die op de banen tennissen);
 6. Pinnen heeft de voorkeur boven contant betalen.
 7. De looproute is nog steeds de route “tegen de klok in” om de kantine heen.
 8. De fietsroute is nog steeds vanaf het toegangshek naar de fietsenstalling en bij vertrek dezelfde weg terug (met uiteraard verzoek rekening te houden met afstand bij andere fietsers en voetgangers)

 

Als je merkt dat iemand moeite heeft met één of meer van voormelde maatregelen, schroom dan niet om deze persoon daar er even bij te helpen door hem/haar er op te attenderen en (indien nodig) mee te denken aan een goede oplossing.

Als er onduidelijkheden zijn over de inhoud van dit mailbericht of je een voorstel hebt in het aanpassen van één of meerdere maatregelen, dan verzoek ik je hierover contact op te nemen met één van de 3 volgende bestuursleden:

 • Karin Klomberg (secretaris@tvleuth.nl of 06-27590041)
 • Anne-Marie Spann-Hermsen (penningmeester@tvleuth.nl of 06-48722072)
 • Raymond Hietveld (voorzitter@tvleuth.nl of 06-46242194)

 

Met vriendelijke groet,

Namens T.V. Leuth,

Raymond Hietveld
(voorzitter)

Facebook
Twitter
LinkedIn