Update: Banen zijn weer bespeelbaar

Beste leden van TV Leuth,

UPDATE 11 april: banen zijn weer bespeelbaar!
 
Veel regen aankomende dagen
Zojuist is er afstemming geweest tussen de Onderhoudscommissie en het Bestuur. De weersomstandigheden zijn de laatste dagen slecht geweest. Afgelopen maandag is er door de mannen erg veel energie gestoken in het dichten van de gaten en het walsen. De komende dagen wordt er nog veel regen verwacht. We zijn bang dat de banen te veel schade oplopen als er gespeeld wordt.

Banen t/m za 9-4 gesloten
Daarom is besloten dat de banen zeker tot en met komende zaterdag 9-4 gesloten blijven. Voor de competitie betekent dit dat de thuiswedstrijden op donderdag 7-4, vrijdag 8-4 en zaterdag 9-4 niet door kunnen gaan. Verzoek aan alle aanvoerders van de competitieteams om zelf contact op te nemen met de tegenpartij en samen tot overeenstemming te komen voor een inhaaldatum. Jullie kunnen bij de invoer van de standen aangeven dat de wedstrijd niet is doorgegaan vanwege de weersomstandigheden.

Bij vragen neem contact op
Mochten jullie hier nog vragen over hebben dan kunnen jullie contact opnemen met onze competitie-contactpersoon Theo Wielersen 06-18096929.
De tennisles van de jeugd is verschoven naar volgende week woensdag, betrokkenen zijn hiervan inmiddels al op de hoogte gebracht.
We danken in ieder geval de onderhoudscommissie wederom voor hun harde werken de laatste tijd. Hopelijk kunnen we snel weer tennissen op onze mooie banen!
 
Hopende jullie voldoende geïnformeerd te hebben en met vriendelijke groet,
 
Bestuur TV Leuth

Facebook
Twitter
LinkedIn